Συμπληρώματα Διατροφής - Χρήσιμες Συμβουλές Υγείας

Συμβουλές / Αγωγή υγείας 

 

Εντυπωσιακά αποτελέσματα εμφανίστηκαν όταν συγκεντρώθηκαν τα στοιχεία και τα αποτελέσματα από πολλές μεγάλες ιατρικές έρευνες που αφορούσαν την θνητότητα από διάφορα παθολογικά αίτια.
Είναι εμφανές το πόσο σημαντικά είναι για την υγεία μας τόσο ή άσκηση όσο και τα συνεχή διαλλείματα από την καθιστική θέση του σώματος με ενδιάμεσες ασκήσεις ή...

Τα άτομα, που παίρνουν συστηματικά βιταμίνες ή άλλα συμπληρώματα διατροφής, πρέπει να γνωρίζουν ότι πιθανόν να λαμβάνουν περισσότερες βιταμίνες και άλλες θρεπτικές ουσίες από όσες μπορεί να ανεχθεί ο οργανισμός τους.

Τα αντιβιοτικά είναι φάρμακα που πολλές φορές σώζουν ζωές εξολοθρεύοντας τις βακτηριακές λοιμώξεις. Προκαλούν όμως παράπλευρες απώλειες στα ευεργετικά βακτήρια που ζουν στο έντερο μας. Το 1/3 των ανθρώπων που παίρνουν αντιβιοτικά αντιμετωπίζουν εξασθένιση της εντερικής λειτουργίας με αποτέλεσμα να προκαλείται διάρροια. Σε πολλές περιπτώσεις η...

Οι καπνιστές, συγκριτικά με τους μη καπνιστές αλλά και τους πρώην καπνιστές, έχουν χαμηλά επίπεδα βιταμινών και συγκεκριμένα βιταμίνης C, E και Β12.